Játszótér és szabadtéri fitness park

2022 May. 02

Örömmel értesítem Szalatnak község lakóit, hogy megnyertük a TOP- Plusz pályázati kiírásban azt a 36,2 millió forintot, amelyet zöldmezős beruházásra és buszmegálló kialakítására adtunk be. A csatolt alaprajz szerinti szabadidő park és játszótér fog még a 2022- es évben megépülni. A korábban elnyert 7 játékot letelepítjük; közöttük 4 méteres óriáscsúszda, ikertornyok, mászófal, forgó, rugós játékok és hinták lesznek. Lesz vízkivételi hely, 230 méteren kerítés két kapuval- ez azt jelenti, hogy körbe lesz az egész kerítve- ütéscsillapító gumilap aljzat, fedett pihenőpadok, és árnyékolók. A területet teljesen síkra rendezzük. Így, a központban egyedülálló parkunk lesz.

Reményeink szerint, úlius vége fele már birtokba vehetik a gyermekek.

 

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy egyedülálló méretű, igényességű és minőségű játszóteret fogunk kialakítani a központban. Óriásmászóka-mászófal, hinták (lengő és fészekhinta), négy méteres óriáscsúszda, vár, forgó és rugós játékok lesznek. A kivitelezés hamarosan elkezdődik, a szerződések aláírása után. Az önkormányzat a Magyar Falu Program keretében elnyert támogatást, és önrészt használ fel a beruházásra. Az aljzat gumilap lesz, amely jobban tisztán tartható, mint a homok, valamint időtállóbb is. 

Örömmel értesítem Szalatnak község lakóit, hogy a száz százalékos magyar pályázati forrásból finanszírozott Falusi Civil Alap pályázatban a Szalatnaki Sportegyesület szabadidősport tevékenységéhez szabadtéri fitness park kialakítására nyert támogatást! Hálásan köszönjük Hargitai János országgyűlési képviselőnknek, és Magyarország kormányának!
“ 4.) Korm. határozat által biztosított többletforrás alapján a „Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” (2021.) című pályázati kiírásra, FCA-KP-1-2021/3-001283 azonosítószámon, Eszközbeszerzés a Szalatnaki Sportegyesületnél címmel benyújtott pályázata megfelelt a pályázati kiírásban meghatározott tartalmi értékelési szempontoknak, ezért az Ön által képviselt szervezet 1 974 260 Ft, azaz egymillió-kilencszázhetvennégyezer-kettőszázhatvan Ft támogatásra jogosult.
A támogatási jogviszony létrehozását szolgáló támogatói okirat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., mint lebonyolító szerv által kerül kiadásra, és annak közlését, valamint a folyósítási feltételek teljesülését követő 6. napig a támogatás kiutalásra kerül a pályázatban megadott fizetési számlára.
Bízunk benne, hogy Magyarország Kormányának a Magyar Falu Program keretén belül nyújtott támogatása az Ön települését is vonzóbbá, komfortosabbá teszi, és a helyi közösségek megelégedésére szolgál.
Munkájához és a pályázati célok megvalósításához sok sikert kívánunk!” A kép illusztráció.Scroll to Top